Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Fizyoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Deniz Önal’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “European Review for Medical and Pharmacological Sciences” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Deniz Önal, Hacettepe Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Hakan Eroğlu, Doç. Dr. Yetkin Karasu, Doç. Dr. Bilge Pehlivanoğlu, araş gör. Meriç Demeli Ertuş, Betül Topçu, tarafından ortaya koyulan “In vitro inhibition of uterine contractions using electrospun nanofibers loaded with nifedipine and ML7” başlıklı çalışma, “European Review for Medical and Pharmacological Sciences” dergisinin Şubat 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.