BAÜN’de, “4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi” Gerçekleştiriliyor

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Kulübü tarafından düzenlenen ‘4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi’nin açılışı gerçekleştirildi. Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uygulama Otelinde gerçekleştirilen etkinliğe; çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrenin açılış programında; Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feray Köçkar tarafından açılış konuşmaları gerçekleştirildi. İlk gün Prof. Dr. Engin Ulukaya, Prof. Dr. Yasemin Başbınar ve Prof. Dr. İsmail Öçsoy’un konuşmalarının olduğu kongrenin ikinci gününde Prof. Dr. Kemal Sami Korkmaz, Prof. Dr. Nilüfer Çinkılıç ve Dr. Öğr. Üyesi Ferah Cömert Önder birer sunum gerçekleştirecek.

2 gün sürecek kongrede, Moleküler Biyoloji ve Genetik öğrencilerinin de sözlü ve poster sunumları yer alacak.